‘Ajde ti kući: Brahim Díaz vraća se u Real nakon tri sezone i potpisuje ugovor do 2027.

Kraljevski klub računa na 23-godišnjaka koji se dugo kalio u Milanu

Brahim Díaz u protekle se tri sezone toliko udomaćio u Milanu da su mnogi već i zaboravili da je još uvijek igrač Real Madrida koji je u Italiji na posudbi, a njegov matični klub još uvijek ima planove za njega.

Marokansko-španjolski nogometaš poprilično bi dobro došao kadru Carla Ancelottija koji traži mladost i nova rješenja, a Brahim se uklapa u tu viziju. Shodno tome, 23-godišnjak će od sljedeće sezone biti trajni dio Realove svlačionice, javili su danas Madriđani na svojim službenim stranicama.

Ceremonijom njegova predstavljanja u utorak obilježit će se njegov povratak u Real i potpisivanje novog ugovora koji bi ga trebao zadržati na Santiago Bernabéuu do kraja lipnja 2027. godine.

Madriđani su, očito, procijenili kako se Díaz dovoljno kalio u Milanu; ondje je u tri godine osvojio prvenstvo i postao ključni igrač, a od Rossonera će se oprostiti nakon 124 utakmice, 18 golova i 15 asistencija u svim natjecanjima. Milan je za održavanje njegove posudbe svojedobno platio Blancosima 20 milijuna eura, a sada će se morati posvetiti potrazi za nekim novim igračima.

Inače, Brahim je dosad skupio 21 nastup za Real uz dva pogotka i tri asistencije.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

X

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.