Akrapović vs. Mourinho: bivši splitovac oduševljava najavama utakmice s Tottenhamom

Što je htio, to je i dobio...

“Kad sam vidio s kim možemo igrati… unutrašnji osjećaj mi je govorio da će to biti Tottenham. Želio sam upravo tu momčad i da igramo s njima, te da ih izbacimo. Želja se ispunila, a sada je na nama da to i ostvarimo”, rekao je Bruno Akrapović, trener Lokomotiv Plovdiva i bivši trener RNK Splita.

I bome su Spursi stigli u Plovdiv, gdje su, uzgred rečeno, zakupili jedan cijeli hotel. Utakmica se igra sutra u 18 sati.

Akrapović je u Plovdiv stigao iz Splita 2017. godine i u međuvremenu uzeo dva Kupa i jedan Superkup. Sada ga čeka najveća utakmica u karijeri. Međutim, dan prije utakmice priča je donekle drugačija, ali ne previše ozbiljna…

“Moj sin, koji ima deset godina, rekao mi je da nemamo šanse”, rekao je Akrapović u najavi utakmice. “Pitao sam ga zašto i rekao mi je ‘zbog Harryja Kanea’. Pitao sam ga i što je toliko posebno kod Kanea, a on mi je rekao da mu ime sve govori. Harry Kane, kao hurricane.”

Sad, u hrvatskom se “Kane baš i ne rimuje s riječi “uragan”, ali nema veze. Pratit ćemo što će se sutra događati u Plovdivu, barem jednim okom.