Albert Riera preuzeo je Olimpiju, ali nije dobio lijep doček. Navijači su ga potjerali s presice

Nastavlja se kaos u slovenskom prvoligašu

Bivši Liverpoolov nogometaš Albert Riera danas je naslijedio svlačionicu Olimpije iz Ljubljane od potjeranog prethodnika Roberta Prosinečkog. Donedavni asistent u Galatasarayu preuzeo je vruću stolicu slovenskog kluba, a nije mu dugo trebalo da naiđe na prve probleme.

Naime, ljutiti Olimpijini navijači, Green Dragons, upali su na početak Španjolčeve press konferencije i počeli vikati, gestikulirajući prema novom treneru da napusti prostoriju. Nakon runde urlanja ogorčenih navijača to je i učinio, a kaos u Olimpiji tako se samo nastavio.

Podsjećamo, Robert Prosinečki, koji je klupu preuzeo krajem ožujka i dohvatio treće mjesto u prvenstvu, prije nekoliko dana otpisan je zajedno sa sportskim direktorom Mladenom Rudonjom poslije nesuglasica s predsjednikom Adamom Deliusom. Dan kasnije, hrvatski stručnjak pojavio se pred slovenskim medijima kako bi otkrio svoju stranu priče, pogotovo nakon brojnih Deliusovih optužbi za nemar i nemotiviranost pri radu, a klupski navijači stali su na njegovu stranu i ispratili ga ovacijama.

Priča tu nije bila gotova pa je Olimpijin sportski direktor Igor Barišić u kasnijem intervjuu optužio Prosinečkog i Rudonju da su htjeli prodati klub i željeli potpisivati ispodprosječne igrače za velike plaće. Mjesto popularnog Žutog sada je popunio siroti Riera, a jasno je ni da njemu neće biti nimalo lako.

Inače, Zmajevi prvu utakmicu u novoj sezoni igraju već za tri dana u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. Ondje se sastaju s Differdangeom, a sve oko kluba trenutno je u potpunom rasulu…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

X

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.