Aston Villa je igračima zabranila Fantasy jer je procurila vijest o Grealishevoj ozljedi

Igrači su zamijenili Grealisha prije zaključavanja roka za transfere

Možemo biti sigurni da je rigorozna kazna nekima u svlačionici teško pala…

Nema više Fantasy Premier lige za igrače Aston Ville, javlja Martyn Ziegler, novinar uglednog lista The Times. Prema njegovim informacijama, klub je odlučio poduzeti drastične mjere nakon što je vijest o ozljedi Jacka Grealisha procurila prije ligaškog ogleda s Leicesterom u nedjelju.

Naime, nekolicina ljudi primijetila je kako Villini igrači koji imaju momčadi u Fantasy Premier ligi izbacuju Grealisha iz svog sastava, što je mnoge nagnalo na pomisao o ozljedi. Prema Zieglerovim navodima, klub ne misli da je informacija procurila u javnost zbog toga što su igrači zamijenili svog suigrača, nego smatra nepriličnim to što se potencijalne insajderske informacije mogu koristiti u igri.

Taman prije roka koji igra postavlja za obavljanje potencijalnih transfera pred početak novog gameweeka, korisnici na Twitteru primijetili su kako su Matt Targett, Conor Hourihane i Neil Taylor redom zamijenili Grealisha za nekoga drugog. Navodno su isto učinili i klupski analitičar te fizioterapeut, a klub je, kako se piše, procijenio da je zbog potencijalnog rizika igračima jednostavno preopasno nastaviti igrati.

Poslije jučerašnjeg poraza (2-1) protiv Leicestera, Villin trener Dean Smith kazao je novinarima da će klub istražiti curenje informacija.

“Rečeno mi je da se na društvenim mrežama šuškalo kako Grealish neće nastupiti”, kazao je Smith. “Ako to dolazi iz našeg trening kampa, saznat ću odakle i ukoriti onoga koji je to učinio. Nisam sretan zbog takvih stvari.”

Ni krivi ni dužni, čini se da su na kraju zaribali igrači…