Čuvaj se kornera: Niko Janković sudjelovao je u četiri gola u posljednja tri nastupa za Zrinjski

Posuđeni Dinamov igrač Tobolu je zabio izravno iz kuta

Zrinjski iz Mostara sinoć je nastavio europske obveze utakmicom trećeg pretkola UEFA-ine Konferencijske lige; na domaćem terenu ugostio je Tobol, kazahstanski klub kojeg je Hajduk lani imao prilike itekako dobro upoznati, a momčad koju trenira Sergej Jakirović došla je do minimalnog slavlja.

Jedini pogodak na utakmici zabio je Niko Janković, igrač posuđen iz Dinama. Mladi Zagrepčanin u 76. minuti opalio je direktno iz kornera i zabio spektakularan pogodak, a taj potez bio je šlag na tortu njegovih dobrih predstava u posljednje vrijeme.

Naime, Janković je u protekla tri nastupa za Zrinjski izravno sudjelovao u četiri pogotka; dvaput je poentirao i jednako toliko puta asistirao. Prvo je zabio u pobjedi nad Tiranom u drugom pretkolu (3-2), onda je u prvenstvu dodao dvije asistencije protiv Leotara, a sinoć je, dakle, uvalio krasan zgoditak.

Janković je dosad upisao jedan nastup za Dinamovu seniorsku momčad i to protiv Varaždina u sezoni 2020./21., a maksimirski klub potom ga je slao na posudbe u Slaven i Goricu. Ondje se baš i nije nametnuo, ali zato jest u Zrinjskom, kojemu se pridružio u veljači.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

X

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.