Dino Skorup, Hajdukov igrač posuđen Šibeniku: ‘Dobio sam oko 600 poruka, ugasio sam mobitel’

On i njegovi suigrači tražena su roba ovog tjedna

Hajdukovi navijači će ovog vikenda, uz utakmicu svoje momčadi s Istrom 1961, najviše pratiti i dvoboj sa Šubićevca, gdje će Šibenik igrati s Dinamom. Ako domaća momčad uspije doći do boda ili čak uzeti sva tri, odluka o ovosezonskom prvaku past će iduće subote, u posljednjem kolu na Maksimiru će gostovati Hajduk.

Pod posebnim su pritiskom igrači koji su nekad igrali za splitskog prvoligaša, kojima se na leđa stavlja dodatni teret, svi od njih zahtijevaju pozitivan rezultat za Šibenik. S tim se problemima ovih dana muči i Dino Skorup, koji je početkom polusezone s Poljuda u Šibenik stigao na posudbu.

“Malo sam uznemiren, svi me zovu i šalju poruke, velika su očekivanja od nas. Igramo protiv Dinama, a možemo i pomoći Hajduku u borbi za titulu. Dobio sam gotovo 500 ili 600 poruka, pa sam ugasio internet i mobitel, nije mi baš ugodno da stalno zvone poruke i pozivi”, poručio je Skorup u intervjuu.

No, cijela ova situacija ga ne smeta u samoj pripremi utakmice, dapače, stanje u momčadi je sjajno.

“Pobijedili smo Istru u prošlom kolu, pa se lakše pripremiti za Dinamo. Imamo nekih sitnih ozljeda, ali mislim da ćemo biti na 100 posto. To je utakmica s najvećim mogućim pritiskom, odlučuje se o prvaku, ali meni to odgovara. To mi daje dodatni motiv, da budem što bolji, a tako gledam na svaku utakmicu”, dodao je.

Uz nekolicinu Hajdukovih, u Šibenikovoj svlačionici su i Dinamovi igrači s posudbe, no svi oni imaju isti cilj — pobjedu domaće momčadi.

“Svi govore da žele pobijediti, svaki igrač na posudbi iz Dinama želi se pokazati i istaknuti, nikome nije cilj odigrati lošu utakmicu. Kod svih će želja biti na nivou, sumnjam da će volja biti problem. Ako u prvih pola sata ne primimo gol, mislim da bi mogli izvući pozitivan rezultat. Možda i ja presudim, tko zna…”, prokomentirao je Skorup na kraju intervjua.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

X

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.