Dion Drena Beljo: ‘Ne žurim nigdje, svi moji planovi u bliskoj budućnosti vezani su za Osijek’

U Istrinom dresu prošle je sezone postigao 15 golova

Nakon što odradio uspješnu posudbu Istri, Dion Drena Beljo vratio se u Osijek i s Bijelo-plavima započeo pripreme za novu sezonu.

U protekloj je za Istru postigao 15 golova, a Nenad Bjelica, Osijekov trener, rekao je da je za 20-godišnjeg napadača već odbio nekoliko ponuda.

Beljo je za službene klupske stranice prokomentirao planove za budućnost.

“Ne žurim nigdje, svi moji planovi u bliskoj budućnosti su vezani za Osijek. Želim s Osijekom odraditi dobru sezonu i postići što više golova. Imamo dobar kadar i spremni smo napasti titulu”, jasan je Beljo.

“Svjestan sam da ima interesa, ali ne razmišljam o tome. Tata i tetak vode brigu o tome, tako da tu imam sigurnost, ne moram se brinuti kako će me netko izraditi. Na meni je samo da treniram i radim, fokusiran sam na Osijek i svi moji budući planovi su vezani za Osijek. Ako dođe neka nemoralna ponuda koja bi zadovoljila obje strane, moguće je da dođe do transfera, ali o tome danas uopće ne razmišljam”, dodao je.

“Iskreno, nisam očekivao da ću baš toliko dobro odigrati i zabiti toliko golova. Naravno, postavio sam si neke ciljeve za koje sam tada mislio kako su visoki. Recimo, da dođem do dvoznamenkastog broja golova, a to sam već na polusezoni premašio. Kada krene, onda gledaš samo da još više zabiješ, da još više napreduješ. Nekako je sve išlo samo od sebe”, rekao je pak o sezoni koju je u Puli proveo kao posuđeni igrač.

Beljo ugovor s Osijekom ima do ljeta 2025. godine.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

X

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.