Đokovićeva turneja uključuje i Hrvatsku: Zadar kao grad domaćin humanitarnog turnira

Jedna stanica na jadranskom putovanju bit će i Višnjik

Novak Đoković organizira Adria Tour — seriju turnira koja će se u lipnju i srpnju održati u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, objavio je danas Hrvatski teniski savez. Jedno od natjecanja odigrat će se u Zadru 20. i 21. lipnja.

“Neki od najboljih tenisača svijeta igrat će na seriji turnira od 13. lipnja do 5. srpnja, a jedan od gradova domaćina bit će Zadar, potvrđeno je u petak”, HTS se oglasio na Facebooku. “Organizator turnira je prvoplasirani svjetski tenisač Novak Đoković, koji je okupio neke od vodećih igrača današnjice, među kojima su i hrvatski tenisači.”

[Teniski megaspektakl u Zadru na Višnjiku]Teniske zvijezde u lipnju će zaigrati u Zadru na inicijativu Novaka Đokovića…

Gepostet von Hrvatski teniski savez am Freitag, 22. Mai 2020

Što se samog rasporeda i lokacija tiče, situacija je ovakva — prvi turnir bit će odigran u Beogradu 13. i 14. lipnja, vikend potom je u zadarskom Višnjiku, a zatim odlazi u Crnu Goru (27. i 28. lipnja) te Banja Luku (3. i 4. srpnja), napominje Savez. Struktura turnira bit će takva da će se igrati po skupinama, svaki će tenisač imati dva meča u subotu i jedan u nedjelju kada će se igrati i finala. Također, očekuje nas sam niz svjetskih teniskih zvijezda pošto su sudjelovanje na barem jednom od turnira potvrdila imena poput Borne Ćorića, Marina Čilića, Dominica Thiema i Grigora Dimitrova

“Radi se o humanitarnom natjecanju, s kojeg će, među ostalim, prihod biti usmjeren programima za razvoj i obrazovanje djece, a u sportskom smislu bit će odlična prilika za mečeve na najvišoj razini u vrijeme dok je stanka u službenim natjecanjima zbog koronavirusa”, napominje se u objavi.

Određeni detalji još slijede, a mi svima želimo dobru zabavu i kvalitetne mečeve…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

X

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.