I to usred Zagreba: Dinamovi navijači neće moći sa svojim obilježjima na Zapad Kranjčevićeve

Rudeš je objavio detalje prodaje ulaznica za dvoboj

Čudne prakse koje se tiču masovnih dolazaka navijača Hajduka i Dinama na gostovanja kod svih ostalih klubova se nastavljaju, a vjerojatno su ovaj tjedan dosegle vrhunac svojih bizarnosti. Dinamovi navijači, naime, usred svog Zagreba neće moći na Zapad Kranjčevićeve sa svojim obilježjima.

U nedjelju nam se u devetom kolu HNL-a sastaju Rudeš i Dinamo, a klub sa zagrebačkog zapada jučer je objavio detalje prodaje ulaznica. Tako će ulaznice za domaću tribinu opet koštati 15 eura, što je izazvalo svoj poseban skandal prije utakmice s Hajdukom.

Da stvar bude jača, kupite li ulaznicu online, morate je isprintati jer klub je obavijestio da čitači na stadionu ne očitavaju ulaznice s mobitela. Oni koji nemaju printer kod kuće tako će morati dodatno platiti u kopirnicama jer ispis na blagajni stadiona na dan utakmice košta još dodatna tri eura.

Danas od 1️⃣2️⃣ sati u online prodaji su ulaznice za utakmicu Rudeš – Dinamo koja se igra u nedjelju na Stadionu…

Posted by NK Rudeš on Monday, September 18, 2023

Što se Dinamovih navijača tiče, očito će svi nahrupiti na Istok gdje je cijena ulaznice 10 eura, a karte se za sektor s Bad Blue Boysima moraju kupiti isključivo online. Nema prodaje ulaznica za Dinamove navijače na dan utakmice, a već znamo da se karte opet moraju printati.

Posebna bizarnost je činjenica da gledatelji iz Zagreba koji žele izdvojiti 15 eura i ući na Zapad usred svog grada neće moći na tribinu s Dinamovim dresovima, majicama, kapama ili šalovima. Naime, “prema naputku Policijske uprave Zagrebačke, ulazak na domaću tribinu nije moguć s obilježjima gostujuće momčadi”, navodi Rudeš.

Pobunila se protiv podizanja cijena i takve prakse prije koji tjedan Torcida pa smo i tada istaknuli povećanje cijene za 50 posto. Eto ga sada opet, uz još čudniju praksu za Zagrepčane kojima je ionako Dinamo u krvi…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

X

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.