HEP logo generalni partner Telesporta

Jordan je odriješio kesu. Hayward s Hornetsima potpisuje ugovor od 120 milijuna dolara

Posao je, javlja Wojnarowski, sklopljen na četiri godine

Neki dan izabrani LaMelo Ball dobiva bogatije društvo u Charlotte Hornetsima i to u obliku jedne od najpoznatijih faca aktualnog free agencyja.

Gordon Hayward potpisat će četverogodišnji ugovor sa spomenutom franšizom u vrijednosti od 120 milijuna dolara, javlja ESPN-ov Adrian Wojnarowski, a u isti mah navodi kako će se momčad odreći Nicolasa Batuma da bi osigurala prostor na salary capu.

Hayward, koji je odbio opciju produženja s Bostonom u vrijednosti od 34,2 milijuna dolara, tako se sprema okrenuti novu stranicu u karijeri koja je proteklih godina bila prošarana ozljedama. U Celticsima je prije tri godine na samom početku sezone doživio lom noge u utakmici protiv Cleveland Cavaliersa, a u formu se uspio vratiti tek prošle sezone koju je također presjekao povredama.

Za franšizu iz Massachusettsa Hayward je bio vrlo važna karika kada je igrao: Celticsi su s njim na parketu prošle sezone u mnogim segmentima bili u najbolje tri ligaške momčadi, trpajući 113,8 poena po 100 posjeda lopte i primajući 105,4. Hornetsi svakako dobivaju izvrsnog igrača, ali neki bi ugovor od 120 milijuna dolara za igrača podložnog ozljedama, koji je zagazio u tridesete, proglasili vrlo rizičnim.

A opet, tko zna, možda ga nesreća pod okom Michaela Jordana zaobiđe.