Još se ne zna težina Ćorlukine ozljede, no pronašli smo snimku koja zabrinjava

Nikakve zle namjere nije bilo u startu u kojem je došlo do ozljede

Atlético Madrid je u večernjim satima srijede uspio svladati moskovski Lokomotiv i plasirati se u osminu finala Lige prvaka nakon što je i Juventus bio bolji od Bayera u Leverkusenu. Kombinacija ta dva ishoda zadržala je sastav Diega Simeonea na drugom mjesto ljestvice skupine D.

Spomenuli smo u izvještaju jučerašnjih utakmica da je Vedran Ćorluka bio prisiljen napustiti travnjak prije posljednjeg zvižduka, odnosno da je na nosilima iznesen s njega. Iz moskovskog kluba još se nisu očitovali o težini njegove ozljede, međutim trenutak u kojem se dogodila uopće ne djeluje lijepo.

Ángel Correa vagao je bivšeg hrvatskog reprezentativca u akciji koja će rezultirati nespretnim spletom okolnosti i ozljedom hrvatskog braniča.

U pokušaju da raščisti situaciju, Ćorluka je desnom nogom krenuo prema lopti koju je kontrolirao argentinski reprezentativac. Nije predvidio ili je zakasnio na Correino namještanje na udarac te je umjesto lopte pokupio njegovu lijevu nogu. Desna je bila u zamahu i spremna za udarac kad je Correa uslijed gubitka ravnoteže i u padu umjesto lopte dosta snažno udario po Ćorlukinoj desnoj potkoljenici uslijed čega je došlo do rotacije gležnja na koji je Correa i pao.

Nije to uopće ugodno izgledalo, a opisano možete vidjeti ovdje.