Jürgen Klopp o Superligi: ‘Radi se o želji za više novca. I ni o čemu drugome’

Liverpoolov menadžer dodao je da je vijest do njega i igrača također stigla u nedjelju

Neposredno uoči utakmice 32. kola Premier lige između Leedsa i Liverpoola, kao i toliko puta do sada, Jürgen Klopp, Liverpoolov menadžer, morao je odraditi profesionalne obaveze prema medijskom partneru Premier lige, engleskom Sky Sportsu.

Međutim, ovoga puta ništa nije bilo isto, jer se na novinarskom meniju, naravno, nije našla sama utakmica, već osnivanje Superlige. O tome u kakvu je situaciju klub u ovom slučaju stavio Kloppa može se naširoko razglabati, ali dojam je takav da se u njoj Klopp snašao najbolje što je mogao.

“Moje se mišljenje nije promijenilo. Ja ili igrači uopće nismo bili uključeni u donošenje ove odluke. O pristupanju Liverpoola Superligi saznali smo sinoć putem medija i društvenih mreža”, rekao je Klopp.

“Najvažniji dio kluba su igrači i navijači. Ništa ne može stati između njih. Igrači nisu učinili ništa loše. Želimo izboriti ulazak u Ligu prvaka iduće sezone”, dodao je.

“Razumijem navijače. Ne razumijem klubove koji su donijeli ovakvu odluku. Uvijek se radi o još više i više utakmica. O želji za više novca. I ni o čemu drugome”, zaključio je.

Po dolasku na Elland Road Liverpoolovi igrači i stručni stožer naišli su na glasne zvižduke.