HEP logo generalni partner Telesporta

Marca piše da u Real Madridu postoji nekoliko otvorenih pitanja. Prvo od njih tiče se Modrića

Modrić ima ugovor za sljedeću sezonu, ali i ponudu iz MLS-a

Real Madridu bliski sportski dnevnik Marca otvorio je nekoliko pitanja vezanih uz klub, njegovo financijsko poslovanje u vremenima kad na nogomet malo tko pomišlja i igračku križaljku koju će trebati riješiti kad se svijet vrati u normalu, a nogomet u naše živote.

Prvo od njih je pitanje Luke Modrića.

ʻBudućnost mu je neizvjesnaʼ, navodi Marca naglašavajući pitanje hoće li ga biti u klubu i sljedeće sezone. Kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije i Realovom veznjaku su 34 godine, a ugovor s klubom ima potpisan i za iduću sezonu. Kao što, navodi izvor, ima i atraktivnu ponudu iz MLS-a, točnije Inter Miamija u suvlasništvu Davida Beckhama.

Iz napisanog se može naslutiti da Modrić ima o čemu razmišljati kad se na različite strane vage stave igranje za Real Madrid i mogućnost posljednjeg unosnog ugovora u lijepoj i trofejima bogatoj karijeri. Morat će odvagati dobre i loše strane onog što nosi život u Madridu te ljubavi prema klubu i shvaćanja da se njegov kraj u Realu primiče. Posebice jer, kako se ističe, i sam vidi da postepeno gubi na važnosti koju je imao u momčadi, što mu se, jasno, ne sviđa.

Aktualna situacija vezana uz pandemiju koja je odgodila nogomet do daljnjega, također mu daje razloga da o svemu razmisli. Eventualni oproštaj, zaključuje se, ne bi bio oproštaj iz snova kakvog smatra da zaslužuje, ali i dodaje da će na Santiago Bernabéuu — koji ne želi da hrvatski veznjak postane problem bude li mu minutaža smanjena — poštivati odluku koju Modrić, ʻklupska legendaʼ donese.