Odlazak iz Gradskog vrta: Igor Silva službeno je postao novi Lorientov igrač

Dosadašnji Osijekov bek ostvario je transfer u Francusku

Jedan od najboljih Osijekovih igrača Igor Silva i službeno je realizirao transfer u Francusku, javio je danas hrvatski prvoligaš. Nova stanica brazilskog beka bit će Lorient, prošle sezone 16. momčad Ligue 1.

Bijelo-plavi javljaju kako je Silva s Francuzima potpisao “višegodišnji ugovor”, a tamošnja momčad također je potvrdila transfer preko društvenih mreža. Cijena odštete nije poznata, ali u hrvatskim medijima šuškalo se o dva milijuna eura.

“Naš je Klub postigao dogovor koji je obuhvaćao i deal s grčkim Olympiacosom iz kojega je Silva u ljeto 2019. prvo stigao na posudbu u Gradski vrt, a onda je aktivirana i opcija njegova otkupa”, podsjeća Osijek. “Sve strane koje su bile uključene u pregovore na kraju su pronašle zajednički jezik, pa će Igor nastaviti karijeru u momčadi koja je prošle sezone zauzela 16. mjesto među 20 klubova u Ligue 1”.

Silva je za Osijek upisao ukupno 66 nastupa te postigao jedan pogodak i ostvario ukupno četiri asistencije uz 22 žuta kartona. U momčadi ga zbog ozljede nije bilo od svibnja, a sada će zdrav krenuti u nove izazove s Lorientom.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

X

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.