Osijekov glasnogovornik odradio je 1.000 utakmica u nizu. Uručen mu je poseban poklon

Mario Mihić od 1996. nije propustio niti jednu službenu utakmicu Bijelo-plavih

Osijek sutra u Gradskom vrtu u 17. kolu HNL-a dočekuje Lokomotivu, a tu su utakmicu danas najavili Nenad Bjelica i Darko Nejašmić.

“Mi smo fokusirani isključivo na prvu sljedeću utakmicu. Situacija na ljestvici je trenutna, puno puta smo istaknuli da se moramo fokusirati na rad i svakodnevno na treningu težiti da budemo bolji. Ovaj period u kojem smo u dobrom nizu je pokazao da su druge momčadi superiornije od nas tako da je apsolutno opravdano isticanje i Dinama i Rijeke i Hajduka kao veće favorite za osvajanje naslova prvaka. Mi smo tu da im pomrsimo račune, da u svakoj utakmici pružimo svoj maksimum, a onda ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti”, rekao je Osijekov trener.

“Igramo protiv Lokomotive protiv koje tri boda vrijede kao i protiv svake druge momčadi. Spremni smo i nadam se da ćemo osvojiti sva tri boda”, poručio je pak Nejašmić.

Posebno iznenađenje na današnjoj pressici

Naš glasnogovornik Mario Mihić, ali prije svega veliki navijač Osijeka, odradio je 1000 uzastopnih službenih utakmica s nogometnim klubom Osijek. Od 1996. nije propustio ni jednu, ali niti jednu utakmicu Bijelo-plavih. Kod kuće, u gostima, Europa, Kup… Brojka koja je vrijedna svakog divljenja! Čestitamo Miha! 👏

Posted by NK Osijek on Thursday, November 25, 2021

Međutim, osim Bjelice i Nejašmića, na presici se za stolom pojavila još jedna figura, glasnogovornik kluba Mario Mihić.

Mihić je, naime, odradio 1.000 službenih utakmica Osijeka u nizu. Počevši od 18. veljače 1996. godine, nije propustio niti jednu utakmicu. Bjelica i Nejašmić stoga su mu uručili poseban poklon: Osijekov dres s brojem 1.000 i s potpisom prvotimaca. Jubilarna utakmica bila je ona posljednja, protiv Istre.

Impresivan niz, doista, koji zaslužuje samo čestitike.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

X

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.