Otvorilo se u drugom dijelu: Rijeka je u Koprivnici remizirala sa Slaven Belupom

Slaven Belupo - Rijeka 2-2

U 35. kolo HNL-a Rijeka i Slaven Belupo odigrali su u Koprivnici 2-2.

Rijeka je utakmicu započela u izmiješanom sastavu kako bi spremnija dočekala finale Kupa s Hajdukom i odigrala vrlo slabo prvo poluvrijeme. Nismo vidjeli previše toga od igre, iako je Slaven imao nekoliko solidnih prilika.

Hansel Zapata u 16. minuti u situaciji jedan-na-jedan nije zabio, odnosno njegov je udarac obranio Nediljko Labrović. U 33. minuti Ivan Krstanović pogodio je gredu nakon duplog pasa sa Zapatom. S druge strane, dvije solidne situacije nije iskoristio Jorge Obregon.

Otvorilo se u drugom dijelu.

Obregon je u 50. minuti napokon zabio nakon ubačaja Roberta Murića iz prekida. U manje od 10 minuta, međutim, Belupo je preokrenuo utakmicu. U 56. minuti Krstanović je u 1-1 pretvorio penal koji je sam izborio, a samo tri minute kasnije postigao je prekrasan pogodak s 25 metara; opalio je lijevom nogom i pogodio desne rašlje Labrovićeva gola.

U 78. minuti Obregon je zapucao još jednu priliku, to jest s pet metara pogodio vanjski dio mreže, a Rijeka je do izjednačenja stigla minutu kasnije; ponovno je ubacio Murić, a Andrija Vukčević pogodio je bliži tu za konačnih 2-2.

Rijeku u srijedu čeka humanitarna utakmica s reprezentacijom Ukrajine, zadnje kolo s Hrvatskim dragovoljcem pa finale Kupa, dok Belupo u zadnjem kolu gostuje u Puli.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

X

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.