Pedro je potvrdio da napušta Chelsea. S obzirom na situaciju, možda je zadnju utakmicu i odigrao

Kad se vrati nogomet, vratit će se i on. Samo ne znamo u čijem dresu

Nije se Pedro ove sezone naigrao u Chelseajevim redovima. Niz ozljeda i bolesti te konkurencija u momčadi razlog su zbog kojeg je ove sezone u engleskom prvenstvu odigrao tek devet utakmica. Među njima, čini se, i svoju zadnju za sastav sa Stamford Bridgea.

Krajem sezone — kad je to točno? — više neće biti ugovorno vezan za Chelsea i Pedro će napustiti klub. Potvrdio je to sam, dodavši da neće donositi brze odluke s obzirom na pandemiju.

“Raskidam ugovor, ali to sad nije najvažnija stvar. Nisam previše o tome razmišljao. Važnije od toga sada je iskazivanje solidarnosti. Vezano uz moju budućnost dogodit će se ono što će se dogoditi, međutim nije to u ovom trenutku bitno. Ionako ne znamo kad ćemo se vratiti treninzima”, veli španjolski reprezentativac koji za Chelsea igra od 2015. po transferu iz Barcelone kroz čiji je nogometni pogon u najjaču momčad stigao 2008.

Pedro je ovih dana u karanteni nakon što mu je suigrač Callum Hudson-Odoi bio pozitivan na testu za koronavirus. Prati razvoj svoje situacije, ali i situacije općenito te je pomogao u nabavci medicinske opreme za bolnice u domovini.

Daje svoj doprinos na bitnijim poljima. Bolje od toga ne može, a nogometa ionako nema. Kad se vrati, vratit će mu se i Pedro. Ostaje tek upitno u redovima koje momčadi…