Pep neće biti zadovoljan: Ferran Torres će zbog ozljede sa Španjolskom pauzirati šest tjedana

Nju je pretrpio još u poluzavršnici, a s njom je igrao i u finalu

Zabio je Ferran Torres oba španjolska u polufinalu Lige nacija, i to još u prvom dijelu, a onda ga je zbog ozljede zamijenio Yéremy Pino. Činilo se kako ta njegova povreda nije previše ozbiljna, jer je odigrao gotovo čitav susret u finalu s Francuskom.

No, ipak će se u Manchester City, osim s nagradom za igrača utakmice u spomenutom polufinalu, vratiti i s lošim vijestima. One se sigurno neće svidjeti njegovom treneru Pepu Guardioli, Torres će s terena izbivati barem šest tjedana, javljaju španjolski mediji. U pitanju je manja fraktura u desnoj nozi, a sigurno razvoju te povrede nije odmoglo to što je unatoč njoj igrao u finalu.

Nekoliko je već Cityjevih igrača ove sezone pretrpjelo dulje ozljede zbog toga što su nespremni igrali za reprezentacije. To vrijedi i za Kevina De Bruynea, koji je nedavno priznao kako nije trebao nastupati u četvrtfinalu Europskog prvenstva, odnosno kako bi oporavak bio puno kraći.

U ovih će idućih šest tjedana, u kojima će biti bez Torresa, City odigrati čak 11 utakmica u raznim natjecanjima. Iako u posljednja tri ligaška kola nije dobio niti minute, ove se sezone nametnuo kao najbolja opcija za poziciju lažne devetke, pa će sada Pep još i više zažaliti što nije na vrijeme osigurao usluge Harryja Kanea.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

X

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.