HEP logo generalni partner Telesporta

Pippo Inzaghi vratio je Benevento u prvoligaško društvo, a sad na potpis ugovora stiže i Loïc Rémy

Sljedeće sezone opet ćemo imati trenerski okršaj braće Inzaghi

Sedam kola prije kraja natjecanja u talijanskoj Seriji B Benevento je svoju misiju ispunio te će sljedeće sezone nastupati u tamošnjem nogometnom prvenstvu. Bodovni razmak u odnosu na Crotone i Cittadellu koji slijede na ljestvici jest prevelik i klub iz Kampanije će sljedeće sezone odmjeravati snage s talijanskom elitom.

A to znači da ćemo u Seriji A 2020./21., ne promijeni li se nešto, u trenerskim ulogama opet gledati braću Inzaghi, Simonea koji radi odličan posao u Laziju i Filippa koji je Benevento podigao u prvoligaško društvo. Koliko će ondje biti uspješan vidjet ćemo već s početkom sljedeće sezone, no nije se teško sjetiti da se nekoć sjajni strijelac u trenerskim vodama talijanskog prvenstva već nekoliko puta utopio.

Trebat će mu pojačanja za kakvu-takvu konkurentnost, a jedno se već nazire. Loïc Rémy pojavit će se u klubu u jutarnjim satima, a prođe li liječničke pretrage stavit će potpis na trogodišnji ugovor. Napadač s 30+ nastupa za francusku reprezentaciju, engleski prvak s Chelseajem i francuski s Lyonom iz Lillea stiže u statusu slobodnog igrača.