Posljednji dio slagalice za obranu titule: Andre Drummond odlazi u Los Angeles Lakerse

Lakersi imaju novog startnog centra

Nakon što je u nedostatku odgovarajućih ponuda za razmjenu u petak sporazumno dogovorio rastanak s Cleveland Cavaliersima, Andre Drummond brzo je pronašao novi dom. Bit će to, donekle očekivano, Los Angeles Lakers.

Za sada je poznato samo to da će se Drummond pridružiti Lakersima, ali ne i pod kojim uvjetima. U svakom slučaju, s Lakersima će u najmanju ruku odraditi ostatak sezone.

Drummond je posljednji put igrao sredinom veljače. Nakon toga su ga Cavsi ‘prekrižili’ s ciljem da barem nešto dobiju zauzvrat u ovoj ili onoj razmjeni. Ali to se nije dogodilo.

Drummond je ove sezone ubacivao u prosjeku 17,5 poena po utakmici i hvatao 13,5 skokova po utakmici.

Budući da su Anthony Davis i LeBron James izvan pogona, 27-godišnjeg centra će u Lakersima od starta čekati ozbiljan posao. Vjerojatno će zamijeniti Marca Gasola na poziciji startnog centra do kraja regularne sezone, što bi se u doigravanju moglo promijeniti, jer je najbolja petorka Lakersa ove sezone bila ona s Davisom na petici.

Osim Gasola, tu je i Montrezl Harrell pa će Drummond na raspolaganju sigurno imati nešto manje minuta od onoga na što je navikao, ali ako se na kraju priče okiti titulom to sigurno nije nešto što će mu teško pasti…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

X

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.