Rastanak na pomolu? Kevin Durant razmatra sve opcije, pa i mogući odlazak iz Brooklyn Netsa

Ta franšiza mogla bi ostati bez vrlo važnog igrača

Večeras će se održati NBA draft, momčadi će dobiti nove i mlade igrače, no svlačionicu bi mogli promijeniti i već etablirani košarkaši.

Primjerice, to bi mogao postati i Kevin Durant, zvijezda Brooklyn Netsa, koji je, kako se čini, prilično razočaran proteklom sezonom te momčadi. Podsjetimo, Netsi su ispali već u prvoj rundi doigravanja, s 4-0 u seriji su ih svladali kasniji viceprvaci, Boston Celtics.

To je samo nastavak loših Brooklynovih rezultata, koji su stizali čak i uz ostala sjajna pojačanja, poput Kyrieja Irvinga ili nekad Jamesa Hardena. Stoga, kako javljaju američki mediji, Durant sada razmatra sve opcije vezane uz svoju budućnost, čak i odlazak iz Netsa, nakon što sagleda situaciju uoči nove sezone.

Durant je u Brooklyn stigao 2019., nakon što je napustio sastav Golden State Warriorsa te odlučio samostalno predvoditi neku momčad do naslova, bez pomoći Stephena Curryja i Klaya Thompsona.

Za razliku od njih, koji su to ostvarili i ovih dana, Durant se tome praktički nije ni približio s Netsima, pa bi to mogao tražiti u nekoj novoj franšizi…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

X

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.