S balkona na parket: Luka Cindrić negativan je i trebao bi biti dostupan izborniku Horvatu

Hrvatska danas nastupa u ključnom ogledu sa Srbijom

Hrvatski rukometni izbornik Hrvoje Horvat jučer je zapao u nove probleme oko izbora igrača pošto su zbog zaraze koronavirusom treninge propustili Leon Šušnja i Lovro Mihić, a kao hitne zamjene pozvani su iskusni Željko Musa i Valentino Ravnić. Situacija definitivno nije povoljna, ali čini se da će Horvat ipak imati ponekog razloga za sreću pred večerašnji ključni ogled sa Srbijom (20:30).

Naime, kako doznaju 24 sata, Luka Cindrić negativan je na koronavirus i trebao bi biti na raspolaganju reprezentaciji u sljedećim utakmicama. Spomenuti list napominje kako treba uzeti u obzir da Barcelonin as nije prošao pripreme zbog prethodne zaraze pa se ne zna u kakvom će stanju dočekati nove izazove, ali njegovo uključivanje u kadar bit će od ključne važnosti za Hrvatsku bez obzira na sve.

Naravno, pošto situacija s testiranjem može biti zapetljana, nadamo se kako do večeri neće biti promjena koje bi Cindrića i nadalje udaljile s parketa. Podsjetimo, uslijed poraza od Francuske, Kauboji danas moraju pobijediti Srbiju ukoliko se žele plasirati u drugi krug.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

X

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.