Samo javljamo da Bayern uništava Barcelonu, a da je Ivan Perišić zabio jedan od golova

Treći mu je to gol u posljednjih pet utakmica u natjecanju

Mnogo je bilo onih koji su očekivali da će četvrtfinalni sraz u Ligi prvaka između Barcelone i Bayerna biti prava poslastica, no vjerojatno su samo rijetki mogli očekivati da će već do 21. minute vidjeti tri pogotka na utakmici. Ili do 31. njih pet.

A dogodilo se baš to.

Thomas Müller je već u četvrtoj minuti potvrdio da voli igrati protiv Barcelone u Ligi prvaka zabivši Kataloncima peti put u isto toliko utakmica, potvrdivši, uostalom, i sjajnu formu kakvu prikazuje tijekom cijele sezone. Uskoro će zabiti i šesti, no prije toga…

…prednost Bavaraca bila je kratkog vijeka. Točnije, već je u sedmoj minuti David Alaba autogolom vratio neizvjesnost u susret koji novim pogotkom u 21. minuti na Bayernovu stranu okreće Ivan Perišić.

Za razliku od Ivana Rakitića koji priliku čeka na klupi sa Barceloninim pričuvama, Perišić je bio starter njemačkog prvaka u ovom ogledu. A ubrzo i strijelac nakon što je s lijeve strane prizemnim udarcem povećao prednost Bayernove momčadi.

Zanimljivo, nakon 19 utakmica u Ligi prvaka bez postignutoga gola, hrvatski je reprezentativac sad na tri zabijena u posljednjih pet odigranih utakmica u natjecanju. Moćno. I pravovremeno.

Kao, uostalom, i Bayern koji je u 31. minuti već na 4-1.