Simon Rožman nakon remija s Istrom: ‘Sve ekipe u HNL-u su tu negdje, osim prve dvije’

U zadnjih pet kola Rijeka je upisala samo jednu pobjedu

U 21. kolu HNL-a Rijeka je na Rujevici remizirala s Istrom 1-1.

Izgubiti dva boda na domaćem terenu protiv najlošije ekipe u prvenstvu nikada nije nešto s čime se može biti zadovoljan, ali Simon Rožman, Rijekin trener, kaže da je posrijedi realno stanje stvari.

“Utakmica je bila više borbena nego kvalitetna, a remi je pravedan s obzirom na viđeno. Nedostaje nam treninga, samo igramo utakmice i onda pokušavamo nešto improvizirati, a to nam u datom trenutku ne ide na ruku. Nismo zadovoljni, ali što je tu je. Jedno su naše želje, a drugo realno stanje. Zato i kažem, nemamo treninga, vidiš greške koje se ponavljaju, a mi smo radna ekipa koja mora biti u treningu. Pokušavamo nešto na individualnu kvalitetu… Situacija nije dobra. Međutim, sve to smo znali i prije početka ovog dijela prvenstva. Borit ćemo se dalje”, rekao je Rožman nakon utakmice.

“Sve ekipe u HNL-u su tu negdje osim prve dvije ekipe. Samo je pitanje tko će iskoristiti svoje kvalitete, a tko ne. Nama nedostaje treninga. Slijedi nam regeneracija pa idemo u Goricu”, dodao je.

U zadnjih pet prvenstvenih utakmica Rijeka je upisala dva poraza, dva remija i pobjedu. Za Goricom zaostaje osam bodova i ima utakmicu manje.

A u Goricu se mora već za tri dana…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

X

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.