HEP logo generalni partner Telesporta

Španjolski As uvjerava navijače Real Madrida da će Luka Modrić ostati u klubu do kraja ugovora

Modrić je za klub sa Santiago Bernabéua ugovorno vezan do lipnja 2021.

Luka Modrić neće napustiti Real Madrid prije isteka ugovora, jasan je španjolski dnevni list As na svojim internetskim stranicama u tekstu objavljenom danas ujutro. Što, da budemo do kraja precizni, znači da bi kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i sljedeće sezone trebao imati mjesto u veznom redu kluba sa Santiago Bernabéua, čiji je član od kolovoza 2012.

As podsjeća na Modrićev broj godina (34) i činjenicu da je njegov potencijalni nasljednik Martin Ødegaard dokazao klasu na posudbi u Real Sociedadu, kao i na to da je sam pristupio treneru momčadi Zinedineu Zidaneu i kazao mu da će odstupiti ako ne zadovoljava visoke standarde jake momčadi. S obzirom na to da mu je forma prije odgode sezone bila uzlazna, da minutažom u momčadi zauzima deveto mjesto i da uspješno izbjegava ozljede, sve izgleda spremno da, navodi As, ʻModrić nastavi ispisivati povijest u Madriduʼ.

Zasad je na 333 odigrane utakmice s 22 postignuta gola i 52 asistencije u njima. Vjerojatno bitnije, nerijetko je motor momčadi i vođa iz sjene čija se riječ sluša kao i ona kapetana Sergija Ramosa.

Navodeći da je pomogao donacijama u domovini, As zaključuje tekst rečenicom da ʻobožavatelji Modrićeva talenta mogu odahnuti jer će u Lukinim igrama uživati barem do 2021.ʼ