Španjolski mediji pišu da je Luka Modrić dogovorio produljenje ugovora s Real Madridom

Važećim ugovorom za klub je bio vezan do kraja aktualne sezone

Luka Modrić produljit će ugovor s Real Madridom za dodatnih godinu dana, navodi sa svakodnevicom u klubu dobro upoznati španjolski sportski dnevnik Marca. Dodaje se da je 35-godišnji veznjak i u ovoj sezoni dokazao vrijednost u momčadi koju vodi Zinedine Zidane te da će jednogodišnje produljenje biti potpisano do lipnja 2022. pri čemu će Modrić zarađivati manje nego što na račun stavlja aktualnim ugovorom.

Po okončanju produljenje suradnje Modrić će zaključiti dekadu u Real Madridu za koji je potpisao po transferu iz Tottenhama u kolovozu 2012.

U dosadašnjih osam i pol godina u dresu Kraljevskog kluba Modrić je među ostalim trofejima osvojio i četiri za najbolju momčad u Ligi prvaka te dva za osvajača španjolskog prvenstva. Kao član tog kluba proglašen je bio i najboljim nogometašem svijeta.

Marca piše da je Modrić pred sobom imao više unosnih ponuda pri čemu ističe katarske snubitelje i MLS te podsjeća da je njemu na prvome mjestu bila ideja produljenje suradnje s Real Madridom. U njemu je, zaključuje se, najstariji igrač u prvoj momčadi, ali i izvedbama na terenu jedan od najboljih.

 

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

X

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.