Sretno vam delegiranje ponedjeljkom. Hajduku i Lokomotivi sudi talentirani Patrik Kolarić

Duje Strukan vraća se na travnjak, i to na susret Slavena i Rijeke

Osmo HNL kolo je iza nas, a u ponedjeljak nakon uzbuđenja na terenu redovno je red za uzbuđenja u komentiranju delegiranja sudaca za naredno kolo. U njemu nas neće čekati neki posebni derbi, ali svakako bi najvruće trebalo biti na Poljudu gdje uzdrmanom Hajduku dolazi Lokomotiva.

Pritisak na Bijele će biti ogroman, a tu dosta nezgodnu utakmicu u ruke je dobio Patrik Kolarić koji je prošlog vikenda arbitrirao derbijem Rijeke i Osijeka pa očito tako uživa puno povjerenje Komisije. Mladom sucu asistirat će Kruno Šarić, Deni Grofelnik i Mateo Erceg, a za VAR će biti zaduženi Marin Vidulin i Luka Pajić.

Na teren se nakon kratke kazne vraća i Duje Strukan. Ponajbolji hrvatski sudac u subotu je bio za VAR-om na Rujevici, a sada će opet biti zadužen za Rijeku, samo na terenu u Koprivnici protiv Slaven Belupa. Tamo će za VAR-om biti Dario Bel.

Deveto kolo otvaraju Osijek i Varaždin na Opus Areni u petak, a taj dvoboj sudi Igor Pajač uz video asistenciju Ante Čuljka. U Puli će na dvoboju Hajdukovih krvnika, Istre 1961 i Gorice, pravdu dijeliti Fran Jović, a za VAR-om je Ivan Bebek.

U nedjelju kolo zatvaraju Rudeš i Dinamo u zagrebačkom susretu u Kranjčevićevoj ulici, a tamo će suditi Jakov Titlić na terenu i opet u video sobi Ante Čuljak koji tako ima dvostruki program ovog vikenda i za VAR-om će biti u petak u Osijeku te u nedjelju u Zagrebu.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

X

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.