Svi u bilo za zadnje kolo: Hajduk poziva navijače na Subašićev oproštaj i Livajinu 100. utakmicu

Bijeli ponovno igraju sa Šibenikom

Hajduk je u slavljeničkom raspoloženju, a ono će se preliti i na vikend; Bijeli su jučer pobijedili Šibenik (2-0) u finalu Hrvatskog nogometnog kupa, a već u nedjelju ponovno igraju s Narančastima u posljednjem kolu HNL-a.

Za tu prigodu spremaju i svojevrsne posebnosti.

“Ne smiruju se emocije od osvajanja SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa”, objavili su Bijeli na službenim stranicama. “Nogometaši Hajduka zasluženo su svladali Šibenik u borbi za trofej Rabuzinovog sunca, a već u nedjelju očekuje ih susret s istim protivnikom u posljednjem kolu SuperSport HNL. Prigoda je to da pozdravimo hajdukovce nakon osvajanja Kupa i da još jednom pokažemo snagu i zajedništvo Kluba kao i u svim dosadašnjim utakmicama. Pozivamo sve navijače, članove i pretplatnike, sponzore i prijatelje Kluba i sve kojima je bila boja u srcu da napune poljudske tribine do posljednjeg mjesta. Svi u bijelim majicama dođimo ispratiti staru i zaželjeti momčadi i Klubu puno sreće u novoj sezoni. Jer Hajduk je ono što nas čini sretnim, bez obzira što radili i gdje se nalazili.”

Ulaznice su u prodaji za aktivne klupske članove, a u slobodnu prodaju idu na dan utakmice. Susret bi po mnogočemu trebao biti svečarski za Splićane; kako prenosi Dalmatinski portal, Danijel Subašić priprema se za odlazak u vratarsku mirovinu, a Marko Livaja trebao bi zaigrati svoju 100. utakmicu u bijelom dresu. Dosad je zabio 60 golova uz 36 asistencija, a danas su ga puni mediji zbog uvredljivog navijanja poslije jučerašnjeg finala.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

X

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.