Tudor o zvižducima na Vélodromeu: ‘Navijači su uvijek u pravu, bez njih nema nogometa’

Marseille je u prvoj ligaškoj utakmici slavio protiv Reimsa

Igor Tudor burno je započeo svoju avanturu u Francuskoj. Naime, hrvatski trener navodno se sukobio s igračima tijekom priprema za sezonu, a nakon toga su prema njemu neprijateljski stav zauzeli i Marseilleovi navijači.

Navijači su Tudora, kada ga je službeni spiker najavio prije početka prvog prvenstvenog ogleda sezone protiv Reimsa, popratili bučnim zvižducima, ali tvrdog Tušu to nije pokolebalo. Marseille je uspješno otvorio novu kampanju francuskog prvenstva i slavio 4-1 protiv gostiju.

Bivši Hajdukov trener ostao je nepokoleban. Nakon utakmice prokomentirao je navijačko nezadovoljstvo i najavio kako će raditi za momčad.

“Kako sam tada još bio u svlačionici, nisam ih čuo. Mogu samo reći kako su navijači uvijek u pravu jer bez njih nema niti nogometa. Čestitam im na atmosferi koju su stvorili i mogu samo poručiti kako ću svakodnevno raditi za dobrobit momčadi i navijača”, kazao je.

Tudor, koji je prošle sezone uspješno vodio talijansku Veronu, u Marseille je stigao nakon što je Jorge Sampaoli naprasno napustio klub. Dodao je kako je zadovoljan igrom i rezultatom.

“Sretan sam s ovom čistom i zasluženom pobjedom. U prvom smo poluvremenu stalno pritiskali i imali jaki tempo, dok je u nastavku bilo nešto lošije”, zaključio je.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

X

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.

s