‘Više nema mjesta tuzi’: Hajdukovim juniorima priređen je zasluženi doček na Rivi

Nekoliko tisuća navijača okupilo se danas u Splitu

Kao što se očekivalo, tisuće oduševljenih navijača sjatile su se danas na splitsku Rivu, gdje su dočekali Hajdukove juniore. Pjesma i brojna pirotehnička sredstva bili su odlična scenografija europskim doprvacima, koji su se pojavili na bini i iskazali svoju zahvalnost za podršku koja im pristiže još otkako su u petak ušli u finale Lige mladih.

Dio njih se i obratio okupljenim navijačima, za mikrofonom su tako bili kapetan momčadi Marko Capan, ali i voditelj Hajdukove akademija Boro Primorac.

Milan Sabic/PIXSELL

“Hvala vam što se došli u ovako velikom broju. Nismo se nadali da ćete nam ovako nešto prirediti. Preponosni smo, nema više mjesta tuzi. Hvala vam svima”, rekao je Capan, dok se Primorac također osvrnuo na navijače:

“Ja bih počeo i završio sa vama. Čestitam vam jer ste sve utakmice bili uz nas i ovakav doček nisam mogao ni zamisliti. Bez vas smo i mi ništa. biti ćemo još bolji dogodine.”

Svaki je od Hajdukovih juniora dobio zasluženi pljesak i ovacije, baš kao i članovi stručnog stožera na čelu s trenerom Marijanom Budimirom. Slavlje će se još dugo nastaviti, veliki rezultat tako će se obilježiti i uz prigodni zabavni program na Rivi.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

X

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.