Posebna akcija: 1 euro za mjesec dana Telesporta

Ako još dvojite oko toga biste li nam se pridružili, pripremili smo specijalnu ponudu za nove pretplatnike

Pravo da vam kažemo, bilo nas je strah.

Koga ne bi bilo? Uvoditi u Hrvatskoj nešto novo i tražiti podršku od čitatelja plaćanjem pretplate za nešto što su navikli dobivati besplatno pothvat je koji je zahtijevao vjeru; pothvat za koji su nas mnogi upozoravali da može ugroziti bazu publike koju smu strpljivo i organski gradili. Jer, nećemo se lagati, Telesport nije za svakoga — nikad nismo željeli sudjelovati u bjesomučnoj utrci za klikovima koja sa sobom neminovno nosi podilaženje masi i moćnicima, površnost i clickbait. Umjesto toga, kreirali smo prostor za slobodno promišljanje, kritičko mišljenje i, prije svega, autorski pristup.

Nakon gotovo dvije godine uvođenja opcije pretplate, možemo slobodno reći da je vjera u vas, čitatelje, bila opravdana. Uvođenje pretplate pokazalo se kao uspjeh koji je nadmašio sva naša očekivanja.

I zato smo odlučili pokušati cijelu priču odvesti još korak dalje te se još više fokusirati na pretplatu i pretplatnike kao ne samo primarni izvor prihoda te zalog za dugoročni opstanak i napredak na tržištu, nego i kao primarni izvor odgovornosti za sve što radimo. S tim na umu, pozivamo vas da nas podržite i pridružite nam se u još većem broju — jer na ovom putu itekako nam je bitan svaki pretplatnik, svaki član i svaki glas.

Da bismo vam olakšali odluku, omogućili smo specijalnu ponudu za sve nove pretplatnike: mjesec dana neograničenog čitanja Telesporta za samo 1 euro.

Kupovinom pretplate za vrijeme akcije dobit ćete mjesec dana Telesport pretplate, koja uključuje neograničeno čitanje Telesporta, surfanje uz manje reklama, specijalne newslettere, članstvo u našem Telegram Klubu, s posebnim popustima za pretplatnike.

Ova specijalna akcija vrijedi samo mjesec dana, odnosno do 1.3.2023., a možete je kupiti ovdje:

S Telesport pretplatom dobivate neograničen pristup svim našim autorima, analizama, kolumnama i pričama.

Također postajete član Telegram Kluba, s posebnim ponudama i popustima za najbolje predstave, knjige, izložbe i streaming servise te ekskluzivne popuste na hit knjige iz Telegramove biblioteke.

Kupnjom pretplate podržavate rad naših renomiranih autora kao što su Aleksandar Holiga, Boris Dežulović, Mihovil Topić, Juraj Vrdoljak, Saša Ibrulj, Bernard Jurišić, Hrvoje Frančeski, Goran Pećanac, Ivan Mlinarić i drugi.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.

Ne propusti top članke
X

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.