Antonio Čolak postigao je službeni prvijenac za Rangers u slavlju nad Kilmarnockom

Hrvatski napadač dobro je započeo karijeru u Škotskoj

Kada je Antonio Čolak potpisao za Rangers, istaknuo je kako svojim golovima mora privući pažnju izbornika Zlatka Dalića i vratiti se u reprezentaciju gdje je sporadično pozivan u posljednje dvije godine.

Pa, možemo reći da je taj put sada uspješno započeo; Gersi su u susretu drugog kola škotskog Premiershipa svladali Kilmarnock rezultatom 2-0, a prvi pogodak na susretu postigao je nekadašnji Rijekin napadač.

Čolak, koji je započeo susret i dobio prednost ispred Alfreda Morelosa, otključao je mreže u 51. minuti kada je primio loptu na 20-ak metara od gola, dodao je kroz razrijeđenu suparničku obranu do Toma Lawrencea, a on mu je poslao pas u peterac. Hrvat se namjestio i mirnim finišem doveo Rangers u vodstvo za svoj službeni prvijenac u klupskom dresu. Na pripremama je poentirao u susretu s Tottenhamom, ali golovi iz takvih utakmica, naravno, ne ulaze u statistiku.

Izašao je iz igre u 64. minuti, a zamijenio ga je Morelos koji je u 88. postavio konačnih 2-0. Borna Barišić je, inače, dobio posljednjih pola sata minutaže na Ibroxu.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

X

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.