Hezonja, ili Hezonjia, kako je to opet napisao Wojnarowski, mijenjan je iz Portlanda u Memphis

Sve Wojnarowski zna, osim ispravno napisati prezime hrvatskog košarkaša

Nakon tri godine u dresu Orlando Magica, jedne među New York Knicksima i jedne u Portland Trail Blazersima Mario Hezonja svoju bi NBA karijeru trebao nastaviti kao član Grizzliesa, franšize iz Memphisa. Hoće li, ipak, tek treba vidjeti jer razmjena igrača u NBA ligi još traje.

Kako bilo, nekadašnji hrvatski košarkaški reprezentativac bio je jedan od igrača triju franšiza koje su u večernjim satima petka dogovorile posao. Najjače ime koje mijenja adresu u kombinacijama u kojima su sudjelovali Boston Celticsi, Portland Trail Blazersi i Memphis Grizzliesi jest Enes Kanter koji se vraća u Portland, u kojem bi trebao na mjestu petice odmarati Jusufa Nurkića. Igrao je ondje dio sezone 2018./2019. prije no što je poslan u Celticse, a prosječno je bilježio 13,1 poen i 8,6 skokova za 22 minute po utakmici.

Za nas najvažniji dio večerašnje slagalice sreću bi nakon svoje statistički najslabije sezone (4,8 poena, 3,5 skokova za 16 minuta u 53 utakmice osnovnog dijela lige) trebao potražiti u redovima momčadi koja je posljednje tri sezone promašila doigravanje. Javlja tako sa situacijom u ligi i franšizama uvijek dobro upoznati Adrian Wojnarowski koji je informaciju o tradeu i plasirao na Twitter.

Sve Wojnarowski zna, osim ispravno napisati prezime hrvatskog košarkaša. Kad je prelazio u Knickse bio je Hezonjia, kad je odlazio u Blazerse na to mu je pažnju skrenuo i sam Mario, a evo za to i nove prilike. Jer Hezonja niti u ovom tweetu nije Hezonja.

 

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

X

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.