Kraj uspješne suradnje? Salihamidžić je potvrdio kako Robert Lewandowski želi napustiti Bayern

Poljski napadač nakon osam godina mogao bi se rastati s Bavarcima

Gdje ima dima, ima i vatre.

Pogotovo ako su taj poslovični ‘dim’ nedavni medijski napisi o rastanku Roberta Lewandowskog s Bayernom, nakon osam godina i više nego uspješne suradnje. Naime, te je navode, koji se već neko vrijeme provlače kroz medijski prostor, danas potvrdio i Bayernov sportski direktor, Hasan Salihamidžić.

“Razgovarao sam s Lewom, a tijekom tog razgovora mi je rekao kako neće prihvatiti našu ponudu o produljenju ugovora te kako bi želio napustiti kluba. Kako mi je tada poručio, on bi želio iskušati nešto novi, ali naš se stav ne mijenja, ugovor mu istječe tek krajem lipnja iduće godine”, kazao je Salihamidžić u intervjuu za njemački Sky.

Kako se spominjalo u tim napisima, Barcelona bi trebala biti nova destinacija za Lewandowskog, čak se govorilo i o tome da je dogovor već postignut.

“Ne, nitko nam se još nije obratio ili raspitivao oko Robertovog transfera. Kao što sam već naglasio, Lewin ugovor s Bayernom traje do idućeg ljeta, to je činjenica, a naš je stav od samog početka jasan”, zaključio je Salihamidžić ovaj razgovor.

Mogla bi se tako okončati ova suradnja, u kojoj se poljski napadač u bezbroj navrata upisivao u Bayernove, ali i bundesligaške te europske povijesne knjige. Čini se kako je ipak došlo za okretanje nove stranice…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

X

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.