Messi na Parku prinčeva: ‘Odlazak iz Barcelone bio je težak, ali sretan sam što sam ovdje’

Argentinac je odradio svoju prvu presicu kao PSG-ov igrač

Lionel Messi i službeno je predstavljen kao novi PSG-ov igrač.

Pariški klub jučer je potvrdio angažman najboljeg igrača svijeta, a Argentinac je danas u Parizu održao i svoju prvu presicu.

Francuskom prvoligašu Messi se pridružuje nakon 21 godine provedene u Barceloni iz koje je otišao zbog, kako je to Blaugrana navela ‘financijskih i strukturnih prepreka’ iako je novi ugovor bio dogovoren, a PSG će s njegovim angažmanom vjerojatno postati prvi favorit Lige prvaka.

“Svi znaju da je odlazak iz Barcelone bio jako težak, ali sretan sam što sam ovdje. Jedva čekam početi trenirati i pridružiti se svojim suigračima”, rekao je Messi na početku.

“Kada sam došao ovdje, osjetio sam sreću. I dalje želim igrati i osvajati titule. Ova momčad je nevjerojatna. Dovedeni su neki sjajni igrači. Ovo će za mene biti nevjerojatno iskustvo. Ovaj je tjedan bio brz, težak i emocionalan”, nastavio je.

“Još uvijek ne znam kada ću odigrati prvu utakmicu. Bit će mi potrebno nešto pripreme, ali nadam se da će se to dogoditi uskoro”, dodao je.

Neymar? Naravno da je utjecao na moj dolazak, rekao sam to i ranije. On, Di Maria, Paredes, bio sam s njima u kontaktu. Sve to je utjecalo. Imamo strašno dobru momčad”, prokomentirao je Messi kako je do dogovora došlo.

PSG u subotu na domaćem terenu igra protiv Strasbourga. Jutros, prije presice, spominjala se mogućnost da Messi debitira već u toj utakmici. No, morat ćemo se očito ipak još malo strpjeti…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

X

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.