HEP logo generalni partner Telesporta

Rožman nakon trijumfa u Danskoj: Kako ćemo proslaviti? Vjerojatno s pokojim pivom na pumpi

Rožman je u Kopenhagenu došao do najveće pobjede u karijeri...

Nakon tri godine Rijeka je ponovno u grupnoj fazi Europa lige.

U (jednoj) playoff utakmici Rijeka je u Danskoj pobijedila København 1-0 autogolom domaćeg beka Petera Ankersena u 20. minuti utakmice. Prednost je bez većih problema sačuvana do kraja utakmice, što je bio scenarij koji je malo tko u Danskoj očekivao.

Naime, na jučerašnjoj presici uoči utakmice ispred Simona Rožmana nije bilo niti jednog danskog novinara. Večeras to sigurno nije bio slučaj… Ali Rožman se prvo javio Radio Rijeci.

“Sretni smo! Čestitao sam igračima, vrijeme je da se malo proveselimo! Dobro smo sve pripremili, presretni smo, ovo je pobjeda za cijeli grad! Vjerovali smo, skidam kapu igračima, jer sve je išlo po planu! Nevjerojatno kako smo prošli”, rekao je Rožman.

“Rekli smo pred utakmicu da je potrebna hrabrost i to smo i pokazali uz ovih 90 minuta. Mislim da je Europska liga u ovoj situaciji velika stvar za nas. Presretni smo, cijelu godinu smo radili za ovaj uspjeh”, dodao je.

“Kako ćemo se proveseliti? Možda ćemo na pumpi kupiti koje pivo, ne znam. Najvažnije je da smo prošli. Ovo je pobjeda za naše navijače, zahvaljujemo se svima”, rekao je za kraj.

Pa živjeli!