Torcidina fešta na zapadnoj tribini: Hajdukovi navijači večeras imaju razloga za slavlje

Hajduk je pobijedio Dinamo na Maksimiru, a Torcida je bodrila Bijele

Iznimno sadržajan i uzbudljiv derbi gledali smo na Maksimiru. Hajduk je slavio protiv Dinama rezultatom 3-2, ostvario prvu pobjedu na Maksimiru nakon dvije godine, vidjeli smo promašeni penal, crveni karton, autogol, preokret gostiju i dva gola mladog Marija Čuića… Uglavnom, svjedočili smo punokrvnom derbiju.

Zanimljivo je bilo i na tribinama. Domaći Bad Blue Boysi na Sjeveru su izložili slogan MCOIS, shodno tome prosvjedovali protiv braće Mamić, priredili bakljadu pri završetku prvog dijela i potom napustili stadion. Ukratko, poruka je poslana i vrlo je izravna.

Matija Habljak/PIXSELL

A na drugoj tribini, točnije, Zapadu gdje je Torcida zbog oštećenosti južne tribine postavljena prvi put nakon više od 20 godina, Hajdukovom pobjedom stvoren je razlog za veliko slavlje. Međutim, splitski su navijači svejedno glasno bodrili svoj klub kroz cijeli susret, a njihov smještaj blizu svečane lože maksimirskog stadiona izgledao je ovako:

Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Čuli su se topovski udari, bilo je i baklji, a tri boda su u džepu. Veliko slavlje za veliku pobjedu, bez obzira na bodovnu razliku i mjesto na tablici…