Dinamo je obavijestio svoje navijače da neće prodavati godišnje ulaznice za sljedeću sezonu

Godišnje ulaznice su zasad u svoju ponudu uvrstili tek Rijeka, Hajduk i Gorica

Aktualni hrvatski nogometni prvak Dinamo priopćenjem je obavijestio svoje navijače da za natjecateljsku sezonu 2020./21. u prodaju neće puštati godišnje ulaznice za stadion Maksimir.

ʻOva odluka donesena je u skladu s mjerama HNS-a koji je u ponedjeljak donio mjeru zabrane prisustva gledateljima na utakmicama HT Prve lige i Kup natjecanjima, odnosno na namjeru UEFA-e da identična odluka bude na utakmicama europskih natjecanjaʼ, navode iz kluba pojašnjavajući i da je odluka ʻu skladu sa stanjem stadiona Maksimir koji je nakon potresa 22. ožujka pretrpio određena oštećenja te trenutno nije u funkciji punog kapaciteta.ʼ

[PRIOPĆENJE] GNK Dinamo obavještava javnost kako u natjecateljskoj sezoni 2020./21. nije predviđena prodaja godišnjih ulaznica za stadion Maksimir. Sve informacije na https://bit.ly/2F9Nah0

Posted by GNK Dinamo Zagreb on Monday, August 10, 2020

Dođe li do promjene odluke o kojoj je klub maloprije obavijestio javnost, Dinamo će honorirati vjernost dosadašnjim vlasnicima godišnjih ulaznica na način da će im omogućiti pravo prvokupa ulaznica za sljedeću sezonu.

Inače, godišnje ulaznice su zasad, bez obzira na aktualnu situaciju, u svoju ponudu uvrstili tek Rijeka, Hajduk i Gorica.