HEP logo generalni partner Telesporta

Dinamo u četvrtak igra utakmicu u Europa ligi. Dobra je vijest da nema zaraženih u momčadi

Utakmica Wolfsberger AC - Dinamo igra se u četvrtak u 18:55 sati

Utakmica 4. kola Europa lige Wolfsberger ACDinamo na rasporedu je u četvrtak, 26. studenoga s početkom u 18:55 sati, a dobra vijest pred nju stiže s internetskih stranica hrvatskog prvaka. U momčadi nema zaraženih igrača.

Otkriveno je to rezultatima testova kojima su igrači i stručni stožer podvrgnuti u ponedjeljak.

Dinamova momčad u Klagenfurt putuje u srijedu, dan prije ogled koji očekuje kao vodeća momčad skupine K u kojoj se natječe. Do pet je bodova Dinamo stigao utakmicama bez pogodaka protiv Feyenoorda i moskovskog CSKA kao i pobjedom 1-0 protiv sljedećeg suparnika.

Za tu utakmicu Dinamo je imao devetoricu igrača zaraženih koronavirusom koji nisu mogli nastupiti, a pozitivne testove dobili su i trener Zoran Mamić i njegov pomoćnik Damir Krznar. Susret je s klupe vodio Alen Peternac.

Usput, na put, piše 24sata, Dinamova delegacija kreće raspoređena u tri autobusa. U jednom su igrači koji su bili zaraženi koronavirusom, u drugome oni čiji testovi dosad nisu bili pozitivni, a u trećem uprava i ostatak klupske strukture. Ništa se ne prepušta slučaju kad je mogućnost širenja zaraze u pitanju.