HEP logo generalni partner Telesporta

Samir Toplak kaže da živi za dan kad će se suci prestati zajebavati i postati profesionalci

“Nije nam suđen čist penal u drugom dijelu”, komentirao je Toplak susret s Rijekom

Samir Toplak jučer je sa svojim Varaždinom napustio Rijeku bez bodova nakon što je domaća momčad slavila preokretom i tako nastavila niz pobjeda. Završilo je 2-1, a strijelci su za Riječane bili Marko Stolnik (autogol) i Sandro Kulenović nakon što je gostima prednost u 16. minuti donio Jorge Obregón.

No, Kolumbijac se bio pronašao i u situaciji koja je možda mogla rezultirati kaznenim udarcem. U 50. minuti pao je u šesnaestercu nakon duela s Nikom Galešićem. Ipak, sudac Igor Pajač nakon konzultacije s VAR-om nije dosudio najstrožu kaznu, a trener Toplak malo je prokomentirao i suđenje. Naravno, u svom stilu.

“Moram reći još jednu stvar”, kazao je nakon utakmice, a njegovu izjavu prenose 24 sata. “Stvarno živim za dan kad će suci postati profesionalci i kad vide kak’ je to patiti se i da se onda ne zajebavaju.”

Spomenuti izvor danas je Toplaka zatražio dodatno pojašnjenje, a on se referirao na opisanu situaciju s penalom.

“Nije nam suđen čisti penal u drugom poluvremenu, morao sam zbog toga tako reagirati”, otkrio je. “I protiv Hajduka i Dinama smo bili oštećeni, i sad protiv Rijeke.”

Na to što misli o tome da je Pajač, koji je prošle sezone vodio onu sudački izrazito kontroverznu kup-utakmicu na Rujevici gdje je Osijek izvukao deblji kraj, Varaždinov trener govori sljedeće:

“Pa to je komedija, što drugo da kažem”, iskren je bio Toplak. “Ne želim se bosti s rogatima, ali pa koliko ih treba biti da vide penal, bilo ih je sedam, nitko to nije vidio.”