U čast Invinciblesa: Arsenal je za 20. godišnjicu slavne sezone izdao dresove sa zlatnim detaljima

U tim će tonovima biti izrađeni klupski grb te oznake proizvođača

Arsenalovi navijači svake sezone s posebnim veseljem dočekaju kada izgubi i posljednja neporažena momčad u engleskom prvenstvu, tada je jasno da će barem još godinu dana njihovi Invinciblesi držati taj rekord. Taj je nevjerojatan rezultat ostvaren u sezoni 2003./2004., no otad Topnici nisu dolazili do titule u Premier ligi.

Iduće sezone će se navršiti već 20. godišnjica tog pothvata momčadi pod vodstvom legendarnog Arsènea Wengera, pa će i sadašnji prvotimci to primjereno obilježiti. Naime, danas su u Arsenalu predstavili dresove za iduću sezonu, na kojima su i zlatni detalji koji simboliziraju tu slavnu generaciju.

Tako su u tim tonovima izrađeni klupski grb te oznake proizvođača, a učinak od 26 pobjeda, 12 remija i nula poraza također je ispisan na novom dresu.

We're all Arsenal ❤️​Together, in the famous red and white👉 https://arsn.al/RSNMS7w

Posted by Arsenal on Friday, May 26, 2023

“Točno 20 godina od tog nevjerojatnog postignuća, želimo i dalje nastaviti uz vrijednosti, timski duh i zajedništvo. Vrline su to koje su krasile momčad iz 2003./2004.”, stoji na službenim klupskim stranicama.

Dres je, inače, predstavio Bukayo Saka, samo nekoliko dana nakon što je potpisao novi dugogodišnji ugovor s Topnicima, pozirajući na tribinama Emiratesa. S njim su zajedno bili i navijači te članovi stručnog stožera te ostalog Arsenalovog osoblja, njih sveukupno oko 300, a dres će premijeru imati tijekom utakmice posljednjeg kola Premier lige, ove nedjelje protiv Wolverhamptona.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

X

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.