Priče

Fotka dana: Mister

Na kraju puta, hvala svima koji su nas pratili

Proteklih mjesec dana živjeli smo s nogometnim Eurom i sve drugo je bilo u drugom planu. Uživali smo u nezaboravnim trenucima, divnim potezima i uzbudljivim preokretima. Bilo je, kao što i u životu bude, i onih manje lijepih; ni njih ne želimo zaboraviti jer od njih se u pravilu može naučiti više. No, sve u svemu, nakon svega u posljednjih godinu i pol dana stvarno nam je trebao ovakav jedan turnir.

U danima koji dolaze ispričat ćemo još poneku priču, osvrnuti se na ovaj ili onaj aspekt viđenog i doživljenog, ali s današnjim danom Euro-režim na Telesportu zapravo završava.

Zahvaljujemo svima koji su s nama pratili ovaj neobični turnir. Koji su nas čitali, hvalili, kudili, dijelili naše vijesti i tekstove. Posebna ljubav ide našim pretplatnicima koji su nas nastavili podržavati, kako i onima koji su se pretplatili tijekom Eura — takvih je bilo znatno više nego što smo realno mogli očekivati i to povjerenje nas je stvarno dirnulo.

Od autora ovih malih zapisa pod egidom Fotka dana, ali i od čitave ekipe koja stoji iza ovog projekta, hvala vam što ste dio Telesporta. Obećavamo da ćemo dati sve od sebe da nastavimo opravdavati vaše povjerenje i budemo još bolji. Želimo vam da nastavite uživati u ovoj ludoj i čarobnoj igri.

P. S.
Zaogrnut zastavom i, barem na trenutak, sam sa svojim mislima, točku na ‘i’ ovog turnira stavio je veliki gospodin i — mora se to reći — veliki trener Roberto Mancini. Išetavši s terena ravno u legendu. Grazie, Mister.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.

Ne propusti top članke
X

Podržite oslobođeni sportski teritorij.

Za pristup i neograničeno čitanje Telesporta odaberite jedan od paketa.